Thuis

Tomax Protection Technology Inc. Bedrijfsprofiel

Bedrijfsprofiel

 

China Tomax Protection Technology Inc. Bedrijfsprofiel 0

 

De Technologieinc. wordt van de Tomaxbescherming gevestigd in 2003, heeft het de bedrijfsfilosofie van „integriteitsbeheer, kwaliteit, klant eerst, eerst aangehangen en gehouden verbeterend“, en is geëngageerd aan de productie van functionele het werkkleding en openluchtkleding zoals vlam - vertrager, antistatisch, anti-radiation, anti-ultraviolet, anti-mug, anti-olie, regendicht en zichtbaar. Na meer dan 17 jaar van ontwikkeling, is het in een technologie, de industrie en handelsintegratie van kledingstukbedrijf met kerntechnologie, product R&D, grondstoffenlevering, productie, marketing, en de naverkoopdienst gegroeid.


Het bedrijf heeft een volledige organisatorische structuur, met duidelijke interne verantwoordelijkheden en wederzijdse samenwerking, en een werkende die structuur gemaakt duidelijk op verkoop wordt en door andere afdelingen wordt gesteund gericht die. De Zhengzhou-tak is het verrichtingscentrum met meer dan 30 werknemers, hoofdzakelijk verantwoordelijk voor product R&D, ontwerp en verkoopverrichtingen; de 6000 vierkante meterfabriek in Xinxiang is de productiebasis, hoofdzakelijk verantwoordelijk voor productproductie en kwaliteitscontrolebeheer, en het bureau van Duitsland is het onderzoekscentrum, hoofdzakelijk verantwoordelijk voor internationaal markttendensonderzoek. De laatste jaren, heeft het bedrijf onophoudelijk klantenselectie geoptimaliseerd en producten, met een open en het leren houding geoptimaliseerd, gebruikend wetenschappelijke en technologische middelen om verbetering te maken. Controleren het actief geïntroduceerde geavanceerde die beheer (zoals het JIT-productiesysteem in de workshop wordt geïntroduceerd om de kortste levertijd en de snelle kwaliteitscontrolereactie te verzekeren) en de technische software, en controleren bedrijfsprocessen, en analyseren de van het bedrijfs bedrijf algemene voorwaarden, de problemen in ontwikkeling te ontdekken en te analyseren, efficiënt beheer te bereiken, en risico's te verhinderen.

 

China Tomax Protection Technology Inc. Bedrijfsprofiel 1


Het bedrijf specialiseert zich in het ontwerpen van en het veroorzaken van allerlei het werkkleren en openluchtkleding. Het heeft meer dan 17 jaar van productieervaring, streeft ernaar om een vertrouwensrelatie op lange termijn met klanten en leveranciers te vestigen. Het hangt het principe van „klantgericht aan“ om de diensten te verlenen voor klant en oplossingen te verstrekken aan om het even welke problemen kan gebeuren.


Het bedrijf concentreert zich bij de professionele workwear productie van uitstekende kwaliteit. En onze fabriek heeft ISO9001-kwaliteitsbeheersysteem en BSCI-certificatie overgegaan, en zijn producten hebben ENGELSE ISO11611, ENGELSE milieubescherming ISO11612, oeko-Tex100 en UL-systeemcertificatie overgegaan. Het productontwerp combineert duurzaamheid, functionaliteit, comfort, manier en veiligheid. De kleding keurt drie-naald het naaien technologie goed, en gebruikt YKK-ritssluitingen, de weerspiegelende stroken van 3M, corduras en andere merkmaterialen om de levensduur en de technologie van het werkkleren te verhogen. De het maken stijl maakt tot het bewerken een fusie van manier en comfort. Vandaag TOMAX-worden de producten verkocht in meer dan 30 landen en gebieden in Europa en Amerika, en een goede reputatie in de industrie bereikt!

Bekijk meer over ons
ons bedrijf

Bedrijfontwikkeling:

  • TOMAX werd gevestigd in 2003, gebaseerd op Zhengzhou, het achterland van de Centrale Vlaktes, om internationale de invoer en de uitvoerhandel uit te voeren;
  • In 2007, vestigde zijn eigen fabriek van de kledingstukverwerking en voegde productie in het de nieuwe ontwikkelingsmodel van het bedrijf samen!
  • In 2010, werd een onderzoekscentrum gevestigd in Keulen, Duitsland;
  • In 2013, werd de ontwikkelingsstrategie van het bedrijf aangepast: Georiënteerd door high-end functionele producten
  • In 2015, werd de geavanceerde JIT-wijze van het productiebeheer gerealiseerd;
  • In 2018, was de organisatorische structuur gereïntegreerd, met Xinxiang-productiecentrum als belangrijkst lichaam van het bedrijf en Zhengzhou-bedrijf als R&D-verrichtingscentrum;
  • In 2019, de zelf-gekochte bouw van de 6000 vierkante metersfabriek om modern productie en bureaumilieu te realiseren;
  • In 2020, wordt het bedrijf duidelijk geplaatst als „belangrijke fabrikant en leverancier van high-end het werkkleren, diensten en oplossingen voor de wereldmarkt“! Terwijl het uitbreiden van buitenlandse handelszaken, begin om de binnenlandse beschermende kledingsmarkt in te gaan!
Tomax Protection Technology Inc. Tomax Protection Technology Inc. Tomax Protection Technology Inc. Tomax Protection Technology Inc. Tomax Protection Technology Inc. Tomax Protection Technology Inc. Tomax Protection Technology Inc. Tomax Protection Technology Inc. Tomax Protection Technology Inc. Tomax Protection Technology Inc. Tomax Protection Technology Inc. Tomax Protection Technology Inc. Tomax Protection Technology Inc. Tomax Protection Technology Inc. Tomax Protection Technology Inc.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15
Bedrijf Details

Grote Markt

Noord-Amerika

West-Europa

Oost-Europa

Oceanië

Type Business

Fabrikant

Merken : TOMAXFR

Aantal werknemers : 200~300

Jaarlijkse omzet : 20,000,000-25,000,000

Opgericht Jaar : 2003

Export pct : 90% - 100%

Certificaten

Onze Producten Hebben Vele Certificaten Overgegaan.

China Tomax Protection Technology Inc. Certificaten China Tomax Protection Technology Inc. Certificaten China Tomax Protection Technology Inc. Certificaten China Tomax Protection Technology Inc. Certificaten